ارز دیجیتال و کریپتو

ارز دیجیتال مینا (MINA) چیست؟ زنجیره بلوغ زیرکانه

بررسی آینده پروتکل مینا

مقدمه ای بر ارز دیجیتال مینا (MINA)

تقریباً همه بلاکچین های موجود در ابعاد گسترده و به همین دلیل وجود دارند. بلاکچین ها از فناوری دفتر توزیع شده ای استفاده می کنند که مستلزم آن است که آنها هر رویداد و معامله ای را که در شبکه رخ می دهد ضبط و ذخیره کنند.

به طور طبیعی این معاملات و رویدادها با گذشت زمان افزایش می یابند و حتی می توانند در صورت محبوبیت و پذیرش شدید بلاکچین ، نمایی شوند. در نهایت ممکن است ذخیره کردن تمام داده ها و اطلاعات غیر عملی شود. به عنوان نمونه ، اندازه بلاکچین بیت کوین از ژوئن 2021 348 گیگابایت است و بلاک چین اتریوم از ژوئن 2021 248 گیگابایت است.

همانطور که اندازه بلاکچین بزرگتر می شود ، مشکلی را شروع می کند زیرا اندازه عظیم بدان معنی است که بیش از حد ظرفیت هارد دیسک و زمان زیادی برای بیشتر کاربران لازم است که یک گره شبکه را در نظر بگیرند. این یک مانع بزرگ برای ورود به مغایرت با ماهیت غیر متمرکز بلاکچین است. پروتکل مینا برای بهبود این وضعیت طراحی شده است.

ارز دیجیتال مینا (Mina) یک ارز رمزنگاری شده با مکانیزم تأیید ذخیره سازی و ذخیره بلاکچین مختصر است که به طور مداوم کل اندازه بلاکچین را محدود و حفظ می کند.

پروتکل مینا (Mina) در سپتامبر 2020 از پروتکل Coda تغییر نام یافت و توسط آزمایشگاه های O (1) در سال 2017 با هدف ایجاد ارزهای رمزپایه برای کاربر پسند و در دسترس همه ایجاد شد.

ارز دیجیتال مینا

پروتکل مینا (Mina) یک پروتکل بلاکچین است که به تازگی راه اندازی شده است و شرکت در آن را با امنیت کامل گره امکان پذیر می کند. هر دستگاهی ، حتی تلفن های هوشمند نیز می توانند در آن شرکت کنند زیرا همگام سازی با بلاک چین Mina فقط به بارگیری چند کیلوبایت داده و چند میلی ثانیه محاسبه نیاز دارد. این یک تفاوت چشمگیر با حجم گسترده گیگابایت داده ها و محاسبات گسترده مورد نیاز با پروتکل های بلاکچین سنتی است.

ارز دیجیتال مینا توسط آزمایشگاه های O (1) به عنوان راهی برای پرداختن به اندازه روزافزون داده های بلاکچین با ایجاد یک بلاک چین فشرده یا مختصر که فقط به اندازه چند توییت است ، تهیه شده است.

با اندازه گسترده و الزامات محاسباتی بلاکچین که کاربران نهایی از بین رفته اند ، در حال حاضر تقریباً هیچ مانعی برای ورود در اعتبار سنجی بلاکچین وجود ندارد.

چرا ارز دیجیتال مینا مورد نیاز است؟

قبل از بررسی دقیق پروتکل مینا (Mina) و نحوه انجام آن ، ابتدا باید درک کنیم که چگونه بیشتر پروتکل های بلاکچین اعتبار سنجی معاملات را نشان می دهند.

در زنجیره بلوک معمولی (فکر کنید بیت کوین یا اتریوم) پردازنده ای که در بلاکچین های Proof-of-Work ماینر یا staker در بلاک چین های Proof-of-Stake نیز خوانده می شود ، معامله ای را در پایگاه داده اعمال می کند. گره کامل معاملات اضافه شده را برای اطمینان از رفتار صادقانه آنها مشاهده می کند. و سپس معامله در یک بلوک بسته بندی می شود و به بلاکچین اضافه می شود.

کاربران نهایی فردی بلاکچین و ارز رمزنگاری شده آن به ندرت بررسی های مستقل خود را برای تأیید صداقت سایر شرکت کنندگان انجام می دهند. در عوض آنها راحت هستند اعتماد خود را به دیگر شرکت کنندگان شبکه اعطا کنند.

چرا اکثر کاربران در اعتبار سنجی معاملات بلاکچین مشارکت نمی کنند؟

  • نیازهای منابع و پیچیدگی اجرای یک گره کامل ، کاربران نهایی را برای این کار دلسرد می کند.
  • بسیار سخت است که یک گره کامل در رایانه اجرا شود ، این کار در تلفن همراه غیرممکن است.
  • برای تکمیل این اعتبار سنجی به طور مستقل ، اعتماد به اشخاص ثالث آسان تر است.

هر زمان که زنجیره بلوکی جدید ظاهر می شود ، کار با یک گره کامل برای هر کس بسیار آسان است. بلاکچین جدید به طور حتم کاملاً کوچک است و تقاضاهای محاسباتی چندانی ندارد. با این وجود هرچه زمان می گذرد و تراکنش های بیشتری به آن اضافه می شود ، اندازه بلاکچین به صدها گیگابایت یا حتی ترابایت افزایش می یابد. این امر باعث می شود که با توجه به هزینه تجهیزات مورد نیاز برای این کار ، گره کامل خود را برای اکثر افراد اجرا نکنند.

ارز دیجیتال مینا (Mina) که به دلیل کوچک بودن “زنجیره بلوکی مختصر” نامیده می شود ، مکانیزم جدیدی را برای تأیید و ذخیره سازی بلاکچین تعریف می کند که اندازه کل بلاکچین را به طور مداوم محدود می کند.

طبق گفته توسعه دهندگان پروتکل مینا ، بلاکچین آن همیشه مهم است و فقط 22 کیلوبایت اندازه است ، مهم نیست که بلاکچین چه مدت وجود داشته باشد یا چه میزان فعالیت روی آن انجام شود. این اطمینان می دهد که توان عملیاتی بالا باقی می ماند و تأیید تمام سوابق ذخیره شده آسان است.

این به مزایای دسترسی و تأیید کل پایگاه داده توسط تقریباً هر دستگاه متصل به اینترنت است ، زیرا نیازهای ذخیره سازی بلاکچین بسیار کم است.

این همچنین بدان معنی است که هیچ مانعی برای ورود وجود ندارد ، زیرا اکثر مردم جهان دارای تلفن های هوشمند هستند و تلفن های هوشمند از قدرت کافی برخوردار هستند و می توانند به عنوان گره ای در شبکه پروتکل مینا عمل کنند. این به عدم تمرکز و امنیت بلاکچین کمک می کند.

حفظ نیاز کم به منابع برای تأیید معاملات در یک بلوک ، اولین قدم برای ایجاد یک راه حل پایدار و مقیاس پذیر برای مشکل بلوک های زخم دار و افزایش تمرکز است.

چه چیزی باعث می شود پروتکل مینا کار کند؟

مانند بسیاری از زنجیره های فعلی موجود ، مینا یک بلاکچین پرداخت گرا است که قابلیت معامله را ارائه می دهد. با این وجود از معانی معاملات متفاوتی نسبت به بسیاری از بلاک چین های معاملات معروف مانند بیت کوین استفاده می کند.

به طور خاص ، پروتکل مینا به جای استفاده از مدل UTXO که توسط بیت کوین استفاده می شود ، از یک مدل مبتنی بر حساب مانند اتریوم استفاده می کند. در این مدل مبتنی بر حساب ، وضعیت فعلی بلاکچین لیستی از تمام مانده حساب به جای لیستی از تمام سکه های مصرف نشده است.

در پروتکل مینا ، هر بلوک ایجاد شده متعهد به این حالت فعلی در یک درخت مرکل است و نه به کل دولت. به همین دلیل ، هر گره کامل برای ذخیره کل ایالت مورد نیاز نیست ، اما می تواند مانده حساب را به طور موثر از طریق تعهد دولت موجود در آخرین سربرگ بلوک تأیید کند.

با این حال ارائه دهندگان سیستم (که مشابه استخراج کنندگان بیت کوین هستند) برای اثبات اعتبار بلوک های جدید برای استفاده از آن به عنوان بخشی از شاهد ، باید حالت کامل را ذخیره کنند.

پروتکل مینا همچنین از پروتکل اجماع اثبات سهام جدید به نام Ouroboros Samasika استفاده می کند. این اولین پروتکل PoS قابل اطمینان برای بلاک چین های مختصر است. ایجاد این پروتکل اجماع منحصر به فرد ضروری بود زیرا سازوکارهای اجماع خارج از قفسه برای استفاده با چارچوب زنجیره بلوک مختصر مناسب نبودند.

دلیل این امر آنست که رویکرد طبیعی اجماع غالباً به گره هایی برای ذخیره تاریخچه معاملات کامل بلاکچین احتیاج دارد زیرا اطلاعات مورد نیاز برای تفکیک زنجیره ای صادقانه از غیر صادق احتمالاً شامل جزئیاتی در قسمت چنگال است. از آنجا که ممکن است مدتها پس از وقوع یک چنگال برای یک مهمانی بدانید ، ممکن است لازم باشد کل تاریخچه را برای کمک به روند انتخاب زنجیره ذخیره کند.

در واقع در سازوکارهای اجماع شناخته شده PoS این مورد وجود دارد. علاوه بر این ، سایر سازوکارهای اجماع PoS به یک توصیه خارجی قابل اعتماد برای بوت استرپینگ متکی هستند.

در اجرای فعلی آن ، اندازه اثبات دولت برای پروتکل مینا فقط 864 بایت است و تأیید تقریباً در 200 میلی ثانیه انجام می شود. این بدان معناست که هر دستگاهی که بتواند از این سطح محاسبات پشتیبانی کند ، مانند تلفن های هوشمند فعلی ، می تواند بدون توصیه قابل اعتماد ، وضعیت فعلی سیستم را تأیید کند.

تعدادی از بهینه سازی ها استفاده شده است که شامل SNARK های قابل محاسبه تدریجی و حالت اسکن موازی است. این به بهبود توان معامله فراتر از آنچه می تواند از طریق اثبات محاسبات متوالی بدست آید ، کمک می کند.

به طور خلاصه ایده این است که تمام بلوک هایی را که باید در یک اثبات جذب شوند ، گرفته و سپس اثبات را در بین اثبات های موازی توزیع کنید. همچنین یک ساختار تشویقی ویژه ارائه شده است که به حداکثر رساندن مشارکت اثبات کننده در شبکه کمک می کند.

zk-SNARK در پروتکل

همانطور که در بالا ذکر شد ، ارز دیجیتال مینا از مکانیزم اجماع Proof-of-Stake و همچنین zk-SNARKS یا همان فناوری “استدلال غیر تعاملی دانش صفر دانش” پشتیبانی می شود. مکانیزم منحصر به فرد zk-SKARK صحت و واقعی بودن معاملات را بدون نیاز به بسیاری از ردپاها تضمین می کند. اساساً به یک نهاد اجازه می دهد اثبات کند که اطلاعات را در اختیار دارد بدون اینکه فاش کند این اطلاعات چیست.

این بدان معنی است که هر بلوک تولید شده با تولید ضد zk-SNARK همراه است. این مدرک جدید همچنین به عنوان اثبات معتبر معتبر بودن کلیه بلوک های قبلی نیز عمل می کند. با استفاده از این مکانیزم ، همه گره های شبکه قادر به حرکت به جلو هستند و تنها با تکیه بر این داده ها و ذخیره آنها فقط به جای نیاز به ذخیره کل پرونده معاملات کل بلاکچین از زمان پیدایش ، به جلو حرکت می کنند.

zk-SNARK ها به عنوان گواهینامه های فراموش نشدنی عمل می کنند که ثابت می کند محاسبات به درستی انجام شده و بدون نیاز به اثبات کل محاسبات انجام شده است. در عمل هر محاسبه ای را می توان به SNARK تبدیل کرد.

این شامل تأیید معاملات در یک بلوک است. اگر از این طریق یک SNARK ایجاد کنیم ، صحت تمام معاملات درون بلوک را اثبات می کند ، بدون اینکه نیازی به نمایش همه تراکنش ها باشد. بنابراین اندازه بلوک به طور م toثر به اندازه یک SNARK واحد تقسیم می شود که تقریباً 1 کیلوبایت است.

SNARK تمام قوانین اجماع را بررسی می کند و اطمینان می دهد:

  • معاملات امضا شده است.
  • معاملات معتبر هستند.
  • قوانین اجماع

درصورتی که SNARK صادقانه تولید نشود معتبر نیست. اگر چنین اتفاقی بیفتد ، شبکه بلافاصله متوجه خواهد شد که SNARK نامعتبر است ، و همچنین آنها بلوک و معاملات اساسی را بی اعتبار می دانند. از آنجا که SNARK بسیار کوچک است ، این تأیید تقریباً در هر دستگاهی از جمله تلفن های هوشمند مدرن یا دستگاه های Raspberry Pi امکان پذیر است.

مزیای پروتکل

ما در مورد برخی از مزایای آشکار بالا ، مانند مزایای دسترسی و تأیید کل پایگاه داده توسط تقریباً هر دستگاه متصل به اینترنت ، و رفع مانع ورود اکثر مردم جهان بحث کردیم. این امکان مشارکت برابر در شبکه را فراهم می کند ، در عین حال باعث افزایش چشمگیر توان عملیاتی می شود زیرا گره ها قادر به برقراری ارتباط موثر و رسیدن به توافق سریع هستند.

علاوه بر این ، از آنجا که مانع ورود کم است ، این توزیع گسترده گره ها را تضمین می کند تا تمرکززدایی بیشتر بدون اتکا به واسطه های مرکزی انجام شود. این پروتکل همچنین دارای یک طراحی آشکار و متمرکز بر حریم خصوصی است ، جایی که SNARK ها می توانند اجازه دهند اطلاعات در حالی که از نظر ریاضی پنهان هستند ، تأیید شوند.

نقش های پروتکل مینا

در اکثر پروتکل های بلاکچین حداقل دو نقشی وجود دارد. یکی از آنها نقش گره های کامل ، استخراج کنندگان یا staker ها است که هر معامله در شبکه را تأیید می کنند. مورد دیگر کسانی هستند که به اشخاص ثالث اعتماد دارند تا معاملات مربوط به آنها را بررسی کنند ، مانند مشتریان ساده.

با دستیابی به پذیرش گسترده بلاکچین ، تأیید دفترچه به طور فزاینده ای گران و دشوار می شود و بنابراین تعداد بیشتری از کاربران از گروه اول رانده می شوند و در گروه دوم فرود می آیند.

به عنوان مثال در نظر بگیرید که اگر می خواستید استخراج کننده بیت کوین شوید ، برای به دست آوردن امنیت کامل گره ، باید 500 میلیون تراکنش را تأیید کنید. این مشکل توسط ارزهای رمزنگاری شده دیگری که 10 تا 100000 برابر توان بیت کوین دارند ، ایجاد می شود ، بنابراین هر هفته گیگابایت داده تولید می شود.

پروتکل مینا از نظر نیازهای منابع آن بسیار کوچک نیست ، بلکه ثابت است. مهم نیست که شبکه چه تعداد تراکنش را پردازش کرده یا در حال پردازش است ، کاربران می توانند با یک zk-SNARK کوچک وضعیت فعلی بلاکچین را کاملاً تأیید کنند.

برای حمایت از این امر ، ارز دیجیتال مینا سه نقش در شبکه دارد که هر یک از آنها با مکانیزم های مختلف مشارکت می کنند و هر کدام مسئولیت عملکرد نرم و ایمن بلاکچین را دارند. آنها به شرح زیر است:

  1. Verifiers – این گروه وظیفه بررسی مداوم اعتبار وضعیت و حفظ یکپارچگی شبکه را دارد. این کار با بارگیری یک zk-SNARK کوچک و سپس صرف چندین میلی ثانیه محاسبات برای تأیید اطلاعات اجماع با مسیریابی ریشه های مرکل به وضعیت اخیر دفتر ، انجام می شود. تأیید کنندگان می توانند قسمت های مربوط به بلاکچین ، به ویژه مانده حساب را بررسی کنند.
  2. تولیدکنندگان بلوک – این گروه وظیفه تولید بلوک ها را با تأمین توان محاسباتی و فعالیت پردازش شبکه دارند. آنها پاداشهای بلوکی را به عنوان مشوقی برای مشارکت خود دریافت می کنند ، پاداشهایی که از کارمزد پرداختی توسط کاربران پروتکل دریافت می شود. سیستم تولید بلوک از مکانیزمی حراج مانند برخوردار است که به موجب آن تولیدکنندگان بلوک معاملات با بالاترین هزینه متصل را ابتدا در بر می گیرند و از آنجا پایین تر کار می کنند. همانطور که در اکثر سیستم های PoS می توان سهام را به تولیدکنندگان مسدود کرد تا بخشی متناسب از جوایز بلوکی را دریافت کنند.
  3. Snarkers – اینها شرکت کنندگان شبکه هستند که zk-SNARK ها را برای جلوگیری از تولید برای تأیید معامله فراهم می کنند. از آنجا که در یک بلوک گنجانده شده است ، لازم است تعداد معاملات معادل SNARK را انجام دهند. اسنکرکرها به عنوان انگیزه ای برای خدمات خود به ارسال هزینه یا پیشنهادات اعتماد می کنند. اگر پیشنهادات پذیرفته شده و خدمات مورد استفاده قرار گیرد ، تولیدکنندگان بلوک خارج از مخارج معاملات پرداخت می کنند. و از آنجا که تولیدکنندگان بلوک به طور طبیعی می خواهند هزینه را به حداقل برسانند و Snarkers باید رقابتی باقی بماند ، این یک بازار مقرون به صرفه را امکان پذیر می کند.

برنامه ها ، تمرکززدایی و مقیاس پذیری

برنامه های کاربردی

پروتکل مینا (Mina) به طور خاص برای دسترسی آسان به زنجیره بلوک از طریق هر مرورگری یا از طریق برنامه ها بدون نیاز به بارگیری صدها گیگابایت داده و بدون تفویض اعتماد به نهادهای شخص ثالث طراحی شده است.

این امکان را برای استفاده از برنامه ای مانند کیف پول hyper-lite فراهم می کند که کاربر نیازی به استفاده صحیح از تأیید به توسعه دهنده وابسته نیست. در عوض ، فرآیند تأیید می تواند توسط کاربران نهایی بدون نیاز به سخت افزار اختصاص داده شده برای آن منظور انجام شود.

با پروتکل مینا ، هر دستگاهی به عنوان یک گره معتبر ، از جمله تلفن های هوشمند و در مرورگر ، یا حتی تلفن های دارای ویژگی قدیمی می تواند کار کند.

تمرکز زدایی

با محصول فعلی پروتکل های بلاکچین ، کاربران نهایی ناگزیر باید اعتماد خود را به برنامه و خدمات شخص ثالث اختصاص دهند. این در مورد کیف پول های آنلاین یا مشتریان استخراج lite صدق می کند. در صورت حمله 51٪ یا موارد مشابه ، این مطمئناً می تواند مشکل ساز باشد ، زیرا عمل تأیید معاملات اغلب در دست این ارائه دهندگان خدمات است.

با دادن توانایی به کاربران نهایی ، امکان تبدیل شدن به راحتی گره های اعتبارسنجی به خودی خود ، تمرکززدایی از شبکه افزایش می یابد ، زیرا اعتبار به طیف وسیعی از شرکت کنندگان شبکه پرداخت می شود.

مقیاس پذیری

مقیاس پذیری برای بلاکچین ها مسئله ای مداوم بوده و در بیشتر موارد که توان تراکنش به هزار تراکنش در ثانیه افزایش می یابد ، مشکل مقدار بسیار زیادی از داده ها را تأیید می کند. در این حالت تقریباً قطعی است که شما با زنجیره بلوکی روبرو می شوید که با سرعتی بالاتر از سرعت تأییدها رشد می کند.

از آنجا که پروتکل مینا زنجیره بلوک خود را در اندازه ثابت نگه می دارد ، راهی وجود دارد که بتواند این داده ها را کاهش دهد ، از آنجا که داده های تأیید به اندازه قابل کنترل تری فشرده می شوند ، می توان توان تولیدی را با اندازه بسیار بیشتری افزایش داد.

تیم ارز دیجیتال مینا

این پروژه از اواسط سال 2017 آغاز شد. ایوان شاپیرو و ایزااک مکلر می خواستند پروتکلی تهیه کنند که بتواند به طور غیرمتمرکز و مقیاس پذیر باشد. ایزاک در آن زمان برای دکترا در برکلی رمزنگاری می خواند و درباره zk-SNARK ها یاد می گرفت. این دو امروز در مینا باقی مانده و پروژه را راهنمایی و هدایت می کنند.

ایوان شاپیرو مدیر عامل آزمایشگاه های O (1) است ، جایی که توسعه ارز دیجیتال مینا در آنجا انجام می شود. وی یکی از دو بنیانگذار است و تقریباً بلافاصله پس از پایان دوره کارشناسی ارشد در رشته علوم کامپیوتر در دانشگاه کارنگی ملون کار در پروتکل مینا را آغاز کرد. به غیر از کار خود با آزمایشگاه های مینا و O (1) ، وی فقط یک تجربه کوتاه را به عنوان کارآموز موزیلا در تجربه کاری خود ذکر کرده است.

ایزااک مکلر CTO در آزمایشگاه های O (1) است. وی پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه شیکاگو در مقطع کارشناسی در رشته ریاضیات و علوم کامپیوتر ، یک سال را به عنوان توسعه دهنده نرم افزار در جین کاپیتال کار کرد. وی سپس به مدرسه بازگشت و علاوه بر نقش در آزمایشگاه های O (1) ، هنوز در مرحله تکمیل دکترای رمزنگاری خود از Berkley است.

توکن مینا

چندین مرحله جمع آوری کمک مالی برای مینا انجام شده است که با فروش خصوصی مارس 2018 با قیمت 0.07 دلار به ازای هر رمز آغاز می شود که 3.5 میلیون دلار سهام خصوصی به دست آورد. پس از آن با دور دوم بذر در آوریل 2019 دنبال شد و 15 میلیون دلار اضافی با توکن های فروخته شده با هر دلار 0.15 دلار جمع شد. فروش نهایی نهایی در اکتبر سال 2020 انجام شد و در مجموع 10.9 میلیون دلار با مخلوط 0.15 و 0.25 دلار برای قیمت توکن جمع شد.

مینا از طریق CoinList در تاریخ 13 آوریل 2021 ICO برگزار کرد و طی چند ساعت 48 میلیون و 150 هزار دلار سرمایه جمع کرد. توکن ها با قیمت 0.25 دلار فروخته شدند و 28 درصد از کل توکن ها به فروش رسید. حداقل خرید 200 مینا و حداکثر خرید 4000 مینا انجام شده است.

توکن مینا برای اولین بار در تاریخ 31 مه 2021 در صرافی ها فهرست و معامله شد و با قیمت 9.90 دلار افتتاح شد ، اما با کاهش کل بازار ارزهای رمزپایه در زمان عقب نشینی قیمت به طور قابل توجهی و از 3 ژوئن 2021 قیمت 4.88 دلار باقی مانده است. ، پس از رسیدن به پایین 2.76 دلار ، قیمت به طور مداوم بهبود می یابد و به نظر می رسد قیمت رمز ارز ثابت باشد.

ارز دیجیتال مینا هنوز توسط تعداد زیادی صرافی انتخاب نشده است ، اما در Kraken و OkEx تجارت می کند ، که عمده حجم معاملات آن را تشکیل می دهد.

سرمایه گذاران پروتکل مینا

همانطور که ممکن است انتظار داشته باشید با توجه به سه دور بودجه خصوصی ، تعداد زیادی سرمایه گذار قابل توجه در پروتکل مینا وجود دارد. این به خودی خود به بازده احتمالی توکن در آینده قدرت می بخشد.

در میان این سرمایه گذاران ، کارآفرین و سرمایه گذار معروف معروف Naval Ravikant ، عضو هیئت مدیره Coinbase ، فرد Ehrsam ، اندرو کیز از ConsenSys Capital و چارلی نویز از پارادایم هستند. علاوه بر این ، بودجه سازمان یافته پشتیبانی این سرمایه MetaStable Capital ، Polychain Capital ، Multicoin Capital در میان دیگران است.

پروژه مینا همچنین از حمایت تعدادی از مشاوران برجسته ، از جمله لوک یانگ بلود ، بنیانگذار و مدیر عامل Blockscale و جیل کارلسون ، بنیانگذار ابتکار پول باز برخوردار است.

نتیجه گیری

پروتکل مینا از یک روش منحصر به فرد برای حل تعدادی از مشکلات بلاکچین ، از جمله داده های بلاکچین متورم ، مقیاس پذیری و افزایش تمرکز استفاده می کند.

همه این مسائل ممکن است در هر بلاکچین وجود داشته باشد ، اما به نظر می رسد که به خصوص برای بلاکچین های موفق دردسر ساز باشد ، جایی که افزایش استفاده باعث می شود داده های کل بلاکچین به طور قابل ملاحظه ای افزایش یابد ، به اپراتورهای گره کمتر و داده های زیاد منجر شود.

با رویکرد منحصر به فرد زنجیره بلوکی مختصر که توسط پروتکل مینا در نظر گرفته شده است ، یکپارچگی و امنیت بلاکچین را می توان بدون هیچ گونه آسیب پذیری در مقیاس پذیری و عدم تمرکز حفظ کرد.

در حالی که شبکه اصلی به تازگی راه اندازی شده است و تصویب پروتکل در حال حاضر کم است ، در بلند مدت این پروژه فرصتی برای تبدیل شدن به یکی از سیستم عامل های اصلی بلاکچین معاملات دارد.

همچنین نگران کننده افت قیمت توکن بلافاصله پس از انتشار آن است ، اما بهبود و افزایش مداوم آن به اندازه کافی امیدوار کننده است که هنوز ارز دیجیتال مینا را به عنوان یک دارایی بلند مدت برای کسانی که ذهنیت سرمایه گذاری تهاجمی تری دارند توصیه می کند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۴ رای

علیرضا خوش اقبال

این موقعیت نیست که انسان را می‌سازد، این انسان است که موفقیت و ثروت را خلق می‌کند.. سرنوشت شما حاصل باور هایتان است ♕

نوشته های مشابه

4 دیدگاه

  1. سلام و خسته نباشید من دیروز ارز مینا از صرافی کوینکس به صرافی هاتبیت ارسال کردم ولی هنوز به صرافی هاتبیت نیومده بی زحمت راهنماییم کنین

    1. سلام
      صرافیه هات بیت یک مقدار طول میکشه تا دریافت کنه. صبر کنین و اگر انتقال پیدا نکرد به پشتیبانیه هات بیت اطلاع بدین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا