اخبار ارزهای دیجیتال

دادستان های سم بنکمن به دنبال کمک های مالی به دموکرات های ارشد ایالات متحده هستند

دادستان های SBF با اعضای دموکرات DNC، DCCC و حکیم جفریس نماینده کنگره برای دریافت اطلاعات برای کمک به تحقیقات در حال انجام خود تماس گرفتند.

بر اساس گزارش ها، دادستان هایی که از مدیر عامل سابق FTX، سم بنکمن-فرید تحقیق می کنند، با اعضای ارشد حزب دمکرات تماس گرفته اند و خواستار اطلاعاتی در مورد کمک های مالی این کارآفرین شده اند.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، دادستان SBF با اعضای دموکرات کمیته ملی دموکرات (DNC)، کمیته مبارزات انتخاباتی دموکرات کنگره (DCCC) و نماینده کنگره، حکیم جفریس برای کسب اطلاعات برای کمک به تحقیقات در حال انجام آنها تماس گرفت.

دفتر دادستانی ایالات متحده در ناحیه جنوبی نیویورک ایمیلی به مارک الیاس وکیل انتخاباتی حزب دموکرات ارسال کرد و خواستار جزئیات کمک های مالی شده توسط SBF شد. ایمیل های مشابهی برای سایر اعضای احزاب دموکرات و جمهوری خواه ارسال شد.

پلیس سلطنتی باهاما SBF را در 12 دسامبر بر اساس درخواست دولت ایالات متحده، درست یک روز قبل از اینکه متهم در مقابل کنگره شهادت دهد، دستگیر کرد. این کارآفرین به هشت فقره تقلب مالی و انتخاباتی متهم شد که حول محور هجوم 1.8 میلیارد دلار از وجوه مشتریان بود.

تحقیقات در حال انجام در مورد کمک های سیاسی SBF توجه را به خود جلب کرد زیرا او دومین اهداکننده فردی دموکرات ها بود که 39.8 میلیون دلار هزینه کرد.

در 17 دسامبر، سه گروه برجسته دموکرات – DNC، کمیته مبارزات انتخاباتی سناتورهای دموکرات و DCCC – بنا بر گزارش ها تصمیم گرفته اند کمک های مالی مرتبط با SBF را به سرمایه گذاران FTX برگردانند که مجموعا بیش از 1 میلیون دلار است.

یک سخنگوی DNC این تصمیم را تایید کرد:

با توجه به اتهامات احتمالی نقض مالی کمپین توسط سم بنکمن-فرید، ما در حال کنار گذاشتن بودجه برای بازگرداندن 815000 دلار کمک از سال 2020 هستیم.

دو کمیته دیگر، DSCC و DCCC، همچنین متعهد شده اند که به ترتیب 103000 و 250000 دلار را برای بازپرداخت اختصاص دهند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

علیرضا خوش اقبال

این موقعیت نیست که انسان را می‌سازد، این انسان است که موفقیت و ثروت را خلق می‌کند.. سرنوشت شما حاصل باور هایتان است ♕

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا