اخبار

سند کاری صندوق بین المللی پول ماتریس ارزیابی در سطح کشور را برای خطرات رمزارز پیشنهاد می کند

هدف این ماتریس شناسایی خطرات بالقوه مرتبط با فضای کریپتو و پاسخ های سیاست برای تنظیم کننده ها است.

یک مقاله کاری منتشر شده توسط صندوق بین‌المللی پول (IMF) یک ماتریس ارزیابی ریسک در سطح کشور را پیشنهاد کرده است که هدف آن خلاصه‌سازی آسیب‌پذیری‌ها و پاسخ‌های سیاسی بالقوه برای بخش کریپتو است.

در 29 سپتامبر، صندوق بین‌المللی پول مقاله‌ای با عنوان «ارزیابی ریسک‌های مالی کلان از دارایی‌های کریپتو» منتشر کرد. در این مقاله، نویسندگان بورکو هاسیبدل و هکتور پرز-سایز یک ماتریس ارزیابی ریسک رمزنگاری (C-RAM) برای کشورها پیشنهاد کردند تا شاخص‌ها و محرک‌های خطرات بالقوه در این بخش را شناسایی کنند. هدف این ماتریس نیز خلاصه کردن واکنش‌های بالقوه تنظیم‌کننده‌ها به خطراتی است که می‌تواند شناسایی کند.

ماتریس شامل یک رویکرد سه مرحله ای است. اولین گام شامل استفاده از درخت تصمیم برای ارزیابی اهمیت کلان کریپتو یا پتانسیل تأثیرگذاری بر اقتصاد کلان است. پس از این، گام بعدی شامل بررسی شاخص های قابل مقایسه با شاخص های مورد استفاده برای نظارت بر بخش مالی سنتی است. آخرین مرحله، ریسک های مالی کلان جهانی را پوشش می دهد که بر ارزیابی ریسک سیستمیک کشورها تأثیر می گذارد.

اکوسیستم رمزارز به بخش مالی سنتی پیوند دارد. منبع: مقاله صندوق بین المللی پول

به عنوان مثال، نویسندگان از C-RAM برای شناسایی خطرات در السالوادور استفاده کردند، کشوری که بیت کوین را در سپتامبر 2021 به یک ارز قانونی تبدیل کرد. طبق این مقاله، استفاده السالوادور از BTC خطرات بازار، نقدینگی و نظارتی را به همراه دارد. نویسندگان نوشتند:

استفاده از دارایی‌های رمزنگاری شده در السالوادور نیز می‌تواند به‌عنوان بحرانی کلان ارزیابی شود، زیرا تغییرات قانونی و قانونی اخیر خطر رمزنگاری قابل‌توجه در کشور را به همراه دارد، ثبات مالی را تضعیف می‌کند و بر حواله‌های بزرگ و سایر جریان‌های سرمایه تاثیر می‌گذارد.

صندوق بین المللی پول به طور مداوم السالوادور را از پذیرش بیت کوین منصرف کرده است. در ژانویه 2022، صندوق بین المللی پول از کشور آمریکای مرکزی خواست تا وضعیت ارز قانونی بیت کوین را کنار بگذارد. طبق گفته صندوق بین‌المللی پول، استفاده از بیت‌کوین به‌عنوان پول قانونی «خطرات بزرگی» در زمینه‌هایی مانند ثبات مالی، یکپارچگی مالی و حمایت از مصرف‌کننده دارد.

همانطور که رمزارزها به سرعت در حال توسعه هستند، رگولاتورها به دنبال پاسخگویی به خطرات احتمالی در فضای نوپا هستند. در 7 سپتامبر، صندوق بین المللی پول و هیئت ثبات مالی (FSB) به درخواست ریاست گروه 20 هند، بر روی یک مقاله مشترک حاوی توصیه های سیاستی با یکدیگر همکاری کردند . این مقاله استانداردها و توصیه‌های تلفیقی را برای ریسک‌های مختلف مرتبط با فعالیت‌های ارزهای دیجیتال ترکیب کرد.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

علیرضا خوش اقبال

این موقعیت نیست که انسان را می‌سازد، این انسان است که موفقیت و ثروت را خلق می‌کند.. سرنوشت شما حاصل باور هایتان است ♕

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا