ارز دیجیتال و کریپتو

ارز دیجیتال پندل (PENDLE) چیست؟ معرفی پلتفرم پندل فاینانس

پروتکل ارز دیجیتال پندل فایننس (Pendle Finance) یک پلتفرم امور مالی غیرمتمرکز است که معامله، ییلدفارمینگ و نقد کردن دارایی‌های توکنیزه ییلدشده را امکان‌پذیر می‌کند. این یعنی شما می‌توانید سود ییلدفارمینگ خود را قبل از رسیدن به زمان برداشت، نقد کرده و با آن به معامله بپردازید.

بسیاری از پلتفرم ها تنها بازدهی متغیر ارائه می دهند و کاربران را در معرض نوسانات بازار و نوسانات نرخ بهره قرار می دهند. علاوه بر این، دارایی‌هایی که در پروتکل‌های بازدهی قفل شده‌اند، اغلب نقدینگی را کاهش می‌دهند و توانایی پیگیری فرصت‌های سرمایه‌گذاری دیگر را محدود می‌کنند. DeFi همچنین فاقد ابزارهای پیشرفته برای مدیریت ریسک است که کاربران را مجبور می کند عدم اطمینان در بازده خود را بپذیرند.

این جایی است که پندل فایننس وارد عمل می‌شود و راه‌حلی را ارائه می‌کند که به این مسائل می‌پردازد و به کاربران اجازه می‌دهد بازده‌های آتی را توکن کنند و معامله کنند، نقدینگی را باز کنند و ریسک را به طور مؤثرتری مدیریت کنند.

این بررسی Pendle Finance در بیگ اینکام بررسی خواهد کرد که چگونه این پلتفرم به چالش‌های کلیدی در DeFi، مانند نوسانات سود، نقدینگی محدود، و فقدان ابزارهای مدیریت ریسک رسیدگی می‌کند. ما به راه حل پندل برای توکن سازی بازده، مکانیک نحوه عملکرد پندل، ویژگی های اصلی آن و نقش توکن PENDLE در اکوسیستم خواهیم پرداخت.

پلتفرم پندل فایننس

پندل فایننس یک پروتکل دیفای (امور مالی غیرمتمرکز) به شمار می‌رود که روی بلاکچین اتریوم ساخته شده و قصد دارد یک پلتفرم ساده و شهودی برای معامله، ییلدفارمینگ و نقدسازی دارایی‌های بازده توکنیزه در اختیار کاربران خود قرار دهد. به عبارت دیگر، این پلتفرم به کاربر اجازه می‌دهد تا با مشارکت در ییلدفارمینگ، از دارایی‌هایی که ییلدشده به سود برسد.

در امور مالی سنتی، ابزارهایی مانند اوراق قرضه کوپن صفر و سوآپ نرخ بهره به سرمایه گذاران اجازه می دهد تا نرخ بهره را مدیریت کنند و جریان های نقدی آتی را جدا از مبلغ اصلی معامله کنند.

بیایید از اوراق قرضه کوپن صفر خزانه داری ایالات متحده به عنوان مثال خاص استفاده کنیم.

اوراق قرضه کوپن صفر خزانه داری آمریکا | تصویر از طریق ویکی پدیا

اوراق قرضه کوپن صفر خزانه داری ایالات متحده با تخفیف صادر می شود، به این معنی که خریدار کمتر از ارزش اسمی اوراق پرداخت می کند . فرض کنید یک سرمایه گذار اوراق قرضه 10 ساله خزانه داری بدون کوپن را به قیمت 800 دلار با ارزش اسمی 1000 دلار خریداری می کند. اوراق قرضه سود دوره ای (کوپن) نمی پردازد، اما در سررسید – 10 سال بعد – دارنده اوراق 1000 دلار کامل دریافت می کند.

ایده اصلی این است که بهره (بازده) اوراق در تفاوت بین قیمت خرید (800 دلار) و ارزش اسمی (1000 دلار) تعبیه شده است. در امور مالی سنتی، این جداسازی به سرمایه‌گذاران اجازه می‌دهد تا اوراق قرضه را تا سررسید نگه دارند یا آن را قبل از سررسید براساس نرخ بهره یا نیاز نقدینگی خود بفروشند.

چگونه پندل فایننس با این مفهوم موازی می شود:

چشم انداز دیفای از لحاظ تاریخی فاقد چنین ابزارهای پیچیده ای بوده است. دارایی های بازده در دیفای – مانند توکن هایی که نشان دهنده سهام در پروتکل های وام دهی یا استخرهای نقدینگی هستند – معمولاً کاربران را در بازده های متغیر با انعطاف پذیری محدود قفل می کنند. پندل با معرفی مفاهیم درآمد ثابت به دیفای، این شکاف را برطرف می‌کند و کاربران را قادر می‌سازد تا بر میزان بازدهی خود کنترل داشته باشند.

پندل فایننس دارایی های دیفای با بازده را به روشی مشابه توکن می کند. به عنوان مثال، تصور کنید که دارایی را در پروتکل وام دهی دیفای نگهداری می کنید که بازدهی متغیر تولید می کند. Pendle به شما امکان می دهد این دارایی را به دو جزء تبدیل کنید:

  1. مالکیت اصل (مشابه ارزش اسمی اوراق قرضه). رمز اصلی (PT).
  2. بازده یا بهره آتی (مشابه تفاوت بین قیمت تخفیفی اوراق با کوپن صفر و ارزش اسمی).
توکنیزاسیون پندل | تصویر از طریق Pendle

اکنون، درست مانند یک سرمایه‌گذار که می‌تواند اوراق کوپن صفر خود را قبل از سررسید بفروشد، شما نیز می‌توانید بازدهی آتی خود را در پندل بفروشید و بازدهی ثابتی داشته باشید. در همین حال، کاربر دیگری ممکن است این بازدهی آتی را بخرد و شرط ببندد که بازدهی افزایش می‌یابد، بنابراین بیشتر از آنچه پرداخت کرده‌اند به دست می‌آورد – درست همانطور که کسی ممکن است یک اوراق قرضه کوپن صفر را در انتظار سودهای آتی بخرد.

این ساختار پندل فایننس کنترل بازده و انعطاف‌پذیری را فراهم می‌کند که کاربران دیفای قبلاً فاقد آن بودند. شبیه این است که چگونه اوراق قرضه کوپن صفر به سرمایه گذاران سنتی کنترل جریان های نقدی آتی را می دهد.

تاریخچه ارز دیجیتال پندل

پلتفرم پندل در جولای سال ۲۰۲۱ توسط تیمی از توسعه‌دهندگان به رهبری تانگ (Tong) و جاش (Josh) راه‌اندازی شد. این تیم پیش از آن روی چندین پروژه بلاکچینی دیگر هم کار کرده بودند. ایده پندل هم از تجاربی نشات گرفت که در سایر پروتکل‌های دیفای داشتند. آن‌ها با مشاهده عدم وجود گزینه معامله و قیمت‌گذاری دارایی‌های بازده توکنیزه‌شده، فرصت ایجاد این پلتفرم کاربرپسند را غنیمت شمردند. همه کاربران در پلتفرم پندل امکان مشارکت در ییلد فارمینگ و تامین نقدینگی در این پروتکل را دارند.

سپتامبر ۲۰۲۱، پندل توانست در یک رویداد جذب سرمایه‌گذار، نظر شرکت مکانیزم کپیتال (Mechanism Capital) و چند شرکت سرمایه‌گذار خطرپذیر دیگر را به خود جلب کرده و ۳.۵ میلیون دلار سرمایه جذب کند. این بودجه برای توسعه بیشتر پروتکل و گسترش پایگاه کاربری آن مورد استفاده قرار گرفت. پس از آن، نسخه دوم پلتفرم پندل (Pendle V2) در اکتبر ۲۰۲۱ راه‌اندازی شد. در این نسخه رابط کاربری پلتفرم بهبود پیدا کرده و مشخصه‌های جدیدی چون استخرهای چندگانه به آن اضافه شد.

ندل از زمان راه‌اندازی‌اش روز به روز محبوب‌تر شد و در سال ۲۰۲۳ ارزش کل قفل‌شده (TVL) در آن به بیش از ۲۰۰ میلیون دلار رسید. این پلتفرم همچنین با چندین پروتکل دیفای دیگر از جمله آوه (Aave) و کرو (Curve) وارد مشارکت شد تا میزان دسترسی کاربران را افزایش داده و امکانات بیشتری را برای ییلد فارمینگ و تامین نقدینگی ارائه دهد.

پندل قصد دارد به توسعه امکانات و مشارکت با سایر پروتکل‌های دیفای ادامه دهد تا دسترسی و کاربرپسندی پلتفرم خود را افزایش دهد. پلتفرم پندل برای تامین امنیت و شفافیت، به اجرای بازرسی‌های منظم و ارائه اطلاعات مفصل درباره ریسک و ریوارد پروتکل خود متعهد است.

Pendle مشکلات را حل می کند

پندل فایننس نمونه‌ای از ترکیب‌پذیری گسترده با قراردادهای هوشمند است. ابزارهای مالی سنتی بالغ شده اند. آن‌ها به سرمایه‌گذاران اجازه می‌دهند تا سرمایه‌گذاری‌ها و بازده‌های مورد انتظار خود را به صورت جزئی کنترل کنند، و دیفای در حال ساخت به سمت این کنترل است. در اینجا برخی از محدودیت های دیفای وجود دارد که Pendle آنها را حل می کند:

عدم انعطاف پذیری عملکرد

در امور مالی سنتی، سرمایه‌گذاران می‌توانند به ابزارهای پیچیده‌ای مانند اوراق قرضه با نرخ ثابت یا صرافی ها برای مدیریت نرخ بهره خود دسترسی داشته باشند. با این حال، در امور مالی غیرمتمرکز (DeFi)، اکثر پلتفرم‌ها بازدهی متغیری را ارائه می‌کنند که بر اساس شرایط بازار در نوسان است و چندین مشکل را ایجاد می‌کند:

بازدهی ثابت در مقابل متغیر:

بازدهی متغیر: اکثر پلتفرم‌های وام دهی DeFi، مانند Aave یا کامپاند، نرخ‌های بهره متغیری را ارائه می‌کنند که بر اساس عرضه و تقاضا برای دارایی‌های اساسی تغییر می‌کند. این امر کاربران را در معرض نوسانات نرخ بهره قرار می دهد – یک روز، آنها می توانند 10٪ درآمد داشته باشند، اما روز بعد، ممکن است به 2٪ کاهش یابد.

مثال: تصور کنید در پروتکل وام دهی شرکت می کنید که در ابتدا بازدهی سالانه 10 درصد را ارائه می دهد. با ورود افراد بیشتری به بازار، بازده به 5 درصد کاهش می یابد. اگر برای بازدهی آتی به بازدهی 10 درصدی متکی بودید، اکنون با درآمدهای پایین تری مواجه هستید. وقتی شرایط بازار مساعد است، نمی‌توانید بازدهی 10 درصدی اصلی را قفل کنید.

پندل نمایش بازده متغیر در توکن USDe | تصویر از طریق Pendle DApp

بازده ثابت با پندل: Pendle به کاربران این امکان را می‌دهد تا با جدا کردن بازدهی از اصلی، سود ثابتی را در دارایی‌های خود قفل کنند و عملاً آنها را قادر می‌سازد تا در برابر این نوسانات نرخ بهره محافظت کنند. کاربران می توانند بازده آتی خود را بفروشند تا نرخ های فعلی خود را قفل کنند و بدون توجه به تغییرات بازار آتی، بازدهی پایدار را تضمین کنند.

استفاده ناکارآمد از سرمایه

در دیفای، دارایی‌های بازدهی مانند توکن‌های موجود در پروتکل‌های وام یا استخرهای نقدینگی اغلب در آن پروتکل‌ها قفل می‌شوند و باعث کاهش نقدینگی و توانایی استفاده از آن سرمایه در جای دیگر می‌شوند. اگر توکن‌های خود را در یک استخر نقدینگی قفل کنید، آن توکن‌ها برای سایر فرصت‌های سرمایه‌گذاری در دسترس شما نیستند. در حالی که منتظر جمع آوری بازده هستید، ممکن است فرصت های بهتری را در سایر نقاط بازار از دست بدهید.

باز کردن قفل نقدینگی با پندل فایننس

پندل این مشکل را با اجازه دادن به کاربران برای نمادسازی دارایی‌های بازدهی خود که می‌توانند در بازارهای ثانویه معامله کنند، حل می‌کند. این بدان معنی است که می توانید با فروش بازدهی آتی، نقدینگی را از دارایی های قفل شده خود باز کنید و سرمایه را برای سایر سرمایه گذاری ها آزاد کنید.

هزینه فرصت: از آنجایی که دارایی‌ها اغلب در پروتکل‌ها قفل می‌شوند، کاربران با هزینه‌های فرصت مواجه می‌شوند که سرمایه‌گذاری‌های بالقوه بهتر را در جای دیگر از دست می‌دهند. پندل فایننس با ایجاد بازاری برای بازدهی، این امر را کاهش می‌دهد و به کاربران اجازه می‌دهد بدون قربانی کردن سرمایه اولیه خود، نقدینگی به دست آورند.

ابزارهای مدیریت ریسک محدود

مالی سنتی طیف وسیعی از ابزارها را برای مدیریت ریسک ارائه می دهد، مانند سوآپ نرخ بهره، اختیار معامله و قراردادهای آتی. در دیفای، فقدان ابزاری برای مدیریت ریسک نرخ بهره یک محدودیت قابل توجه بوده است که کاربران را مجبور می کند تمام ریسک بازدهی نوسان را متحمل شوند.

ریسک نرخ بهره

در امور مالی سنتی، ابزارهایی مانند سوآپ نرخ بهره به سرمایه گذاران اجازه می دهد تا در برابر تغییرات آتی در نرخ بهره محافظت کنند. کاربران دیفای با عدم اطمینان در بازگشت سرمایه خود بدون چنین ابزارهایی مواجه هستند، زیرا نرخ بازدهی به دلیل شرایط بازار در نوسان است. در پروتکل دیفای، اگر پس از تعهد دارایی‌های خود، نرخ بازدهی به شدت کاهش یابد، ممکن است با کاهش شدید بازده مواجه شوید. بدون ابزاری برای محافظت در برابر این، کاربران به طور کامل در معرض ریسک نرخ بهره قرار دارند.

کاهش ریسک با پندل

پندل با جدا کردن بازده از اصل و ایجاد بازاری برای معاملات بازدهی آتی، مدیریت ریسک را در DeFi معرفی می‌کند. کاربران می توانند بازده ثابت را قفل کنند و از خود در برابر نوسانات آتی در نرخ بهره محافظت کنند و ثبات بسیار مورد نیاز را برای دارایی های بازده به ارمغان آورند.

محدودیت های سوداگرانه: قبل از پندل، برای معامله گران DeFi دشوار بود که در مورد حرکت بازدهی حدس بزنند. پندل فایننس به کاربران این امکان را می‌دهد تا موقعیت‌های لانگ یا کوتاه در بازدهی آینده را بگیرند و یک جزء گمانه‌زنی که قبلاً در دیفای وجود نداشت را اضافه می‌کند.

با پرداختن به این سه مشکل اصلی -عدم انعطاف بازدهی، استفاده ناکارآمد از سرمایه، و ابزارهای مدیریت ریسک محدود- پندل یک لایه بسیار مورد نیاز از پیچیدگی مالی را برای دیفای به ارمغان می‌آورد و کاربران را قادر می‌سازد تا بازدهی خود را مدیریت کنند، قفل نقدینگی را باز کنند و در برابر بهره محافظت کنند.

مکانیسم اصلی تامین پندل فایننس

نوآوری اصلی پندل در توانایی آن در توکن کردن دارایی های بازده به دو توکن متمایز و قابل مبادله نهفته است:

  1. نشانه اصلی (PT): نشان دهنده مالکیت مبلغ اصلی دارایی مولد بازدهی است. ویژگی های کلیدی:
  2. بدون بازدهی: هیچ بازدهی آتی تعلق نمی گیرد.
  3. تاریخ سررسید: دارای تاریخ سررسید مشخصی است که می توان آن را برای دارایی پایه بازخرید کرد.
  4. نشانه بازده (YT): نشان دهنده حق دریافت بازده آتی تولید شده توسط دارایی پایه تا سررسید است.
  5. دارایی در حال زوال زمان: ارزش آن با نزدیک شدن به سررسید کاهش می یابد زیرا بازده آتی کمتری باقی می ماند.
  6. قابل معامله: می توان مستقل از اصل آن خرید یا فروخت.

از اکتبر 2024، پندل در اتریوم ، آپتیمیزم ، آربیتروم و BNB Chain به صورت زنده فعال است.

پندل چگونه کار می کند: راهنمای گام به گام

مرحله 1: سپرده دارایی با بازده

کاربران با واریز یک دارایی مولد بازده به پروتکل Pendle شروع می کنند. دارایی های پشتیبانی شده ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • توکن های ارائه دهنده نقدینگی (LP): از پلتفرم هایی مانند یونی سواپ یا سوشی سواپ.
  • توکن های پروتکل وام: مانند cTokens از Compound یا aTokens از Aave.
  • دارایی های سهامدار: مانند stETH (استیک اتر) از Lido.

مرحله 2: توکن سازی به PT و YT

پس از سپرده گذاری:

  • ضرب PT و YT: پروتکل مقدار مساوی توکن PT و YT مربوط به دارایی سپرده شده را ضرب می کند.
  • تخصیص تاریخ سررسید: به هر دو توکن تاریخ سررسید مشخصی اختصاص داده می شود.

مرحله 3: معاملات و تامین نقدینگی

کاربران چندین گزینه دارند:

  • تجارت PT و YT: کاربران می توانند این توکن ها را در بازارساز خودکار تخصصی پندل (AMM) یا سایر صرافی های پشتیبانی شده معامله کنند.
  • ارائه نقدینگی: کاربران می‌توانند PT و YT را به استخرهای نقدینگی ارائه دهند تا کارمزد و مشوق‌ها را دریافت کنند.

مرحله 4: رستگاری در سررسید

در تاریخ سررسید:

  • بازخرید PT: دارندگان PT می توانند آنها را برای دارایی اصلی زیربنایی بازخرید کنند.
  • انقضای YT: توکن‌های YT منقضی می‌شوند زیرا تمام بازدهی آینده محقق شده است.

بازارساز خودکار پندل (AMM)

پندل از یک AMM سفارشی استفاده می‌کند که به‌طور خاص برای دارایی‌هایی با ارزش در حال زوال، مانند توکن‌های YT طراحی شده است.

ویژگی های کلیدی

مدل قیمت گذاری با زوال زمان: قیمت گذاری دارایی را بر اساس کاهش زمان تا سررسید تنظیم می کند.
ساختار کارمزد پویا: کارمزدها را می توان برای ایجاد انگیزه برای تامین نقدینگی در شرایط مختلف بازار تنظیم کرد.
پشتیبانی دارایی دوگانه: تجارت بین PT، YT و دارایی های اساسی را تسهیل می کند.

مزایا

ترید کارآمد: بهینه سازی برای حداقل لغزش و کشف قیمت کارآمد.
مشوق های نقدینگی: کاربران را تشویق می کند تا نقدینگی را از طریق مکانیسم های پاداش و اشتراک کارمزد تامین کنند.

موارد استفاده پندل فایننس

بازده ثابت برای سرمایه گذاران

  • هدف: با قفل کردن نرخ های جاری، یک بازده ثابت را تضمین کنید.
  • مکانیسم:
  • فروش YT: کاربران دارایی با بازده را واریز می کنند، PT و YT را دریافت می کنند و YT را می فروشند.
  • نتیجه: فروش YT یک پیش پرداخت معادل بازدهی آینده را فراهم می کند و به طور موثر نرخ بازده را ثابت می کند.

سفته بازی برای معامله گران

  • هدف: سود حاصل از تغییرات پیش بینی شده در نرخ بازدهی آتی.
  • مکانیسم:
    خرید YT: معامله گران در صورتی که انتظار دارند نرخ بازدهی افزایش یابد، YT را خریداری می کنند.
    YT را بفروشید: برعکس، اگر پیش بینی کاهش بازدهی داشته باشند، می توانند YT را کوتاه کنند.

پوشش بازده برای مدیریت ریسک

  • هدف: کاهش قرار گرفتن در معرض نوسانات بازده.
  • مکانیسم:
    فروش YT: کاربران می توانند YT را بفروشند تا در برابر کاهش احتمالی بازدهی آتی محافظت کنند.
    حفظ OT: مالکیت اصلی را بدون مواجهه با بازده حفظ کنید.

تامین نقدینگی تقویت شده

  • هدف: کسب درآمد اضافی از طریق تامین نقدینگی.
  • مکانیسم:
    PT و YT را به AMM Pools ارائه دهید: کارمزد معاملات و جوایز بالقوه PENDLE را دریافت کنید.
    مزیت: افزایش کارایی سرمایه و تنوع درآمد.
در اینجا روش هایی وجود دارد که می توانید از پندل برای بهینه سازی بازده استفاده کنید | تصویر از طریق Pendle

AMM پندل

AMM پندل استخرهای نقدینگی را فراهم می کند که به کاربران امکان می دهد این توکن های PT و YT را به صورت غیر متمرکز معامله کنند. این امر ضروری است زیرا بازاری را ایجاد می کند که در آن کاربران می توانند به راحتی بازدهی آتی یا دارایی های اصلی خود را بر اساس استراتژی خود خریداری یا بفروشند.

مزایای تجارت PT و YT در AMM پندل:

  1. انعطاف‌پذیری بازده: کاربران می‌توانند بازدهی آتی خود (YT) را برای بازدهی فوری بفروشند یا YT را بخرند تا در مورد بازدهی بالاتر آینده حدس بزنند.
  2. بهره وری سرمایه: معامله گران می توانند با فروش YT قفل نقدینگی را باز کنند و سرمایه ای را آزاد کنند که در غیر این صورت در دارایی های بازده محبوس می شود.
  3. مدیریت ریسک: توانایی مبادله PT و YT به کاربران این امکان را می‌دهد تا با قفل کردن بازده‌های ثابت در برابر نوسانات بازده احتمالی محافظت کنند.
  4. فرصت‌های سفته‌بازی: معامله‌گران می‌توانند در مورد نرخ‌های بازدهی آتی موقعیت‌های لانگ یا کوتاه داشته باشند و به آنها امکان می‌دهد در مورد روند بازار حدس‌زنی کنند.

داشتن پلتفرمی مانند AMM پندل به کاربران امکان می دهد تا به طور یکپارچه با این مؤلفه های بازده توکن شده تعامل داشته باشند و انعطاف پذیری، نقدینگی و کنترل بیشتری بر دارایی های بازده در دیفای ارائه دهند.

توکن PENDLE

توکن PENDLE ستون فقرات پروتکل پندل فایننس است که عملکردهای کاربردی و حاکمیتی را در اکوسیستم ارائه می دهد. به عنوان یک پلتفرم معامله با بازده، پندل به کاربران اجازه می دهد دارایی های بازده را به توکن های اصلی و بازده تقسیم کنند و توکن PENDLE کاربران را قادر می سازد تا به طور معناداری با این سیستم تعامل داشته باشند.

توکنومیک PENDLE

  • انتشار گازهای گلخانه ای: از سپتامبر 2024، انتشار PENDLE به 216076 توکن در هفته رسیده است، با کاهش برنامه ریزی شده 1.1 درصدی در انتشار هر هفته تا آوریل 2026. پس از این مرحله، پروتکل نرخ تورم نهایی 2 درصد در سال را برای حفظ حفظ خواهد کرد.
  • تخصیص: تا سپتامبر 2024، تمام توکن‌های تیم و سرمایه‌گذار به‌طور کامل واگذار شده‌اند، به این معنی که افزایش عرضه در آینده در درجه اول از انگیزه‌ها و تلاش‌های اکوسیستم‌سازی ناشی می‌شود.
جدول عرضه PENDLE | نمودار از طریق Pendle Docs

vePENDLE (PENDLE بدون رأی)

سیستم vePENDLE از مدل “vot-escrow” الهام گرفته شده است (شبیه به veCRV Curve). کاربران می‌توانند توکن‌های PENDLE خود را برای دریافت vePENDLE قفل کنند، که با گذشت زمان تحلیل می‌رود. نگه داشتن vePENDLE چندین مزیت دارد:

  1. رای گیری حاکمیتی: دارندگان vePENDLE با رای دادن در مورد تصمیمات کلیدی مانند توزیع مشوق های پندل به استخرهای نقدینگی خاص در حاکمیت پروتکل شرکت می کنند.
  2. سهم درآمد: دارندگان vePENDLE تا 80٪ از هزینه های مبادله جمع آوری شده از استخرهایی را که به آنها رای می دهند دریافت می کنند. علاوه بر این، بخشی از بازدهی توکن‌های اصلی بازخرید نشده (PT) بین دارندگان vePENDLE توزیع می‌شود.
  3. افزایش جوایز نقدینگی: دارندگان vePENDLE می‌توانند پاداش‌های ارائه‌دهنده نقدینگی (LP) خود را تا 250 درصد افزایش دهند، بسته به میزان vePENDLE که نسبت به سهم خود از استخر نقدینگی دارند.
  4. کانال‌سازی انگیزه: با قفل کردن PENDLE، کاربران می‌توانند مشوق‌ها را به سمت استخرهای نقدینگی خاص هدایت کنند و نقدینگی و فعالیت معاملاتی را در استخرهایی که پشتیبانی می‌کنند افزایش دهند.

سیستم vePENDLE یک مکانیسم دو منظوره را معرفی می کند که هم مشارکت حاکمیتی و هم به حداکثر رساندن پاداش را همسو می کند و یک چرخه فضیلت برای تعامل طولانی مدت اکوسیستم ایجاد می کند. با قفل کردن توکن‌های PENDLE، کاربران عرضه در گردش را کاهش می‌دهند، در نتیجه به پایداری توکن کمک می‌کنند و در عین حال از مزایای مختلف مرتبط با فعالیت‌های حاکمیتی و سهامداری خود بهره می‌برند.

ارز پندل را از کجا بخریم؟

ارز پندل با توجه به اینکه در لیست ۱۰۰ رمزارز برتر (از نظر مارکت‌کپ) دیده می‌شود در صرافی‌های متعدد ایرانی و خارجی قابل خرید و فروش است. اگر با تحقیق شخصی خود تصمیم به خرید ارز PENDLE گرفته‌اید بهتر است در انتخاب صرافی نهایت دقت را به خرج دهید. صرافی‌های رمزارز از نظر امکانات، اعتبار، میزان کارمزد، امنیت و غیره تفاوت‌هایی با هم دارند. بنابراین، حتما پیش از خرید ارز پندل، به بررسی صرافی‌ها بپردازید و موردی که با نیازهای شما همخوانی داشته باشد را انتخاب کنید.

کاربردهای ارز دیجیتال پندل چیست؟

پرداخت کارمزد
پرداخت پاداش‌ها
استیکینگ
شرکت در حاکمیت پروژه
فراهم کردن نقدینگی

سخن پایانی

پندل فایننس با فعال کردن معاملات بازدهی آینده، یک پیشرفت قابل توجه در چشم انداز DeFi را نشان می دهد. رویکرد نوآورانه آن برای توکن‌سازی بازده به کاربران اجازه می‌دهد نقدینگی را باز کنند، ریسک را مدیریت کنند و در فرصت‌های سوداگرانه جدید شرکت کنند. Pendle با پرداختن به محدودیت‌های کلیدی در مدیریت بازده و معرفی راه‌حل‌های انعطاف‌پذیر و کاربر محور، موقعیت خوبی برای کمک به تکامل مداوم مالی غیرمتمرکز دارد.

همانطور که اکوسیستم دیفای به رشد خود ادامه می دهد، پروتکل هایی مانند پندل نقش مهمی در ارائه ابزارهای مالی پیچیده ای خواهند داشت که بازتاب مالی سنتی هستند و در عین حال از شفافیت، دسترسی و ترکیب پذیری فناوری بلاک چین استفاده می کنند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

علیرضا خوش اقبال

این موقعیت نیست که انسان را می‌سازد، این انسان است که موفقیت و ثروت را خلق می‌کند.. سرنوشت شما حاصل باور هایتان است ♕

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا