اخبار ارزهای دیجیتال

غنا و سنگاپور تجارت آزمایشی توکن نیمه قابل تعویض را انجام می دهند

پروژه DESFT به منظور تشویق تجارت بین مشاغل کوچک با استفاده از CBDC و یک استیبل کوین، با تاکید بر اعتبارسنجی است.

بر اساس گزارش‌های مختلف مطبوعات محلی، بانک غنا (BOG) و اداره پولی سنگاپور (MAS) یک طرح اثبات مفهومی برای پروژه توکن نیمه تعویض‌پذیر اقتصاد دیجیتال (DESFT) را تکمیل کرده‌اند. هدف از این پروژه تشویق تجارت بین شرکت‌های کوچک، کوچک و متوسط ​​(MSME) در دو کشور است.

در داخل پروژه، تراکنش های زنده بین طرفین انجام شده است. بر اساس گزارش Ample FinTech مستقر در سنگاپور که خود را توسعه‌دهنده DESFT معرفی می‌کند، برای انجام این کار، آنها از پروتکل توکن نیمه قابل تعویض اعتبارنامه جهانی توسعه یافته توسط برنامه توسعه سازمان ملل استفاده کردند. این توکن حاوی مجوزهای تأیید شده، گواهینامه ها و سوابق تجاری بود.

یک استیبل کوین متصل به دلار سنگاپور (XSGD) و ارز دیجیتال بانک مرکزی e-cedi BOG (CBDC) برای مبادله در یک پروتکل Purpose Bound Money در یک دفتر کل توزیع شده استفاده شد.

MAS پروتکل Purpose Bound Money را با همکاری صندوق بین المللی پول و بانک های مرکزی ایتالیا و کره جنوبی توسعه داد. این شامل هر دو پول قابل برنامه ریزی و فناوری پرداخت قابل برنامه ریزی است و توسط آمازون و سایر خرده فروشان بین المللی آزمایش شده است.

کوام اوپونگ، مدیر بخش فین‌تک و نوآوری بانک غنا، این پروژه را در اجلاس 3i آفریقا در آکرا توصیف کرد. او گفت :

پس از نزدیک به یک سال و دو مرحله توسعه، ما یک راه حل قابل اعتماد تبادل اطلاعات مبتنی بر استانداردهای UTC و فناوری Semi-fungible Token […] ایجاد کرده ایم و آزمایشات تجاری واقعی را انجام داده ایم که کاملاً با اهداف از پیش تعیین شده ما هماهنگ است.

اوپونگ ادامه داد که توسعه آینده این پروژه بر تامین مالی زنجیره تامین و پرداخت از طریق چندین ارز دیجیتال متمرکز خواهد بود.

جزئیات در مورد فناوری توکن نیمه قابل تعویض در مطبوعات کمیاب بود. Ample FinTech گفته است که بر اساس استاندارد ERC-3525 در بالای بلاک چین اتریوم عمل می کند.

بر اساس اعلامیه یک بحث پنلی که برای جشنواره فین‌تک سنگاپور در ماه نوامبر برنامه‌ریزی شده است، توکن نیمه تعویض‌پذیر اقتصاد دیجیتال «NFTها و اطلاعات بلاک چین سنتی را ترکیب می‌کند» که امکان توکن‌سازی مالکیت شخصی از طریق DESFT را فراهم می‌کند.

e-cedi در مرحله آزمایشی خود است. هیچ تاریخی برای راه اندازی CBDC اعلام نشده است.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

علیرضا خوش اقبال

این موقعیت نیست که انسان را می‌سازد، این انسان است که موفقیت و ثروت را خلق می‌کند.. سرنوشت شما حاصل باور هایتان است ♕

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x