ارز دیجیتال و کریپتومقالات آموزشی

ترون (Tron) چیست؟

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=”” type=”legacy”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_sizes_top=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_sizes_right=”” type=”1_1″ first=”true”][fusion_imageframe image_id=”13607|full” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” filter_hue=”0″ filter_saturation=”100″ filter_brightness=”100″ filter_contrast=”100″ filter_invert=”0″ filter_sepia=”0″ filter_opacity=”100″ filter_blur=”0″ filter_hue_hover=”0″ filter_saturation_hover=”100″ filter_brightness_hover=”100″ filter_contrast_hover=”100″ filter_invert_hover=”0″ filter_sepia_hover=”0″ filter_opacity_hover=”100″ filter_blur_hover=”0″]https://big-income.com/wp-content/uploads/2020/04/TRON.jpg[/fusion_imageframe][fusion_text]

ترون TRON یکی از بزرگترین سیستم عامل های مبتنی بر Blockchain در جهان است.
دارای قابلیت غیرمتمرکز، قابل اعتماد و پشتیبانی از قراردادهای هوشمند مبتنی بر بلاکچین، ارزشهای دیجیتالی فراگیر و در دسترس همگان، ایجاد عصر آیندهی وب ۴.۰
ترون یکی از جاه طلبانه ترین پروژه ها در فضای کنونی ارزهای دیجیتال و بلاک چین نیز محسوب می شود.

در واقع می توان گفت ارز دیجیتال ترون سعی دارد تا شرایطی را برای کاربران مهیا کند تا آنها به تولید محتوا و وب سایت بپردازند بدون اینکه مجبور باشند از خدمات متمرکز استفاده کنند و یا اینکه داده ها و اطلاعات آنها از سوی نهادهای متمرکز مورد کنترل قرار گیرد. به بیانی ساده تر می توان گفت ارز دیجیتال ترون یک برنامه بلند پروازانه با هدف ایجاد یک اینترنت غیر متمرکز است. که کار بسیار مشکلی است ولی شدنی می باشد.

ارز ترون (TRX) چیست؟

نام: ترون TRON
نماد: TRX

ترون یک توکن مبتنی بر اتریوم است. بنابراین کیف پول های ERC 20 اتریوم که از توکن های آن پشتیبانی می کنند گزینه خوبی برای ذخیره ترون هستند.

ترون برخلاف اغلب ارزهای دیجیتال دیگر، قابل استخراج نیست و تایید تراکنشها از طریق الگوریتم اثبات سهام نمایندگی شده (DPoS) انجام میشود که درباره آن در ادامه توضیح دادهایم. تعداد کل توکنهای ترون 100 میلیارد واحد بوده که در زمان نگارش این پست حدود 66.6 میلیارد واحد از آن در گردش است.

Tron پلت فرم به اشتراک گذاری سرگرمی و محتوا است که با استفاده از تکنولوژی blockchain و (peer to peer (P2P است.
افرادی که از رسانه های اجتماعی، قمار آنلاین و دیگر انواع سرگرمی های آنلاین لذت می برند، از Tron لذت خواهند برد.

ارز ترون قابلیت استخراج و ماینینگ ندارد.

Justin Sun: بنیانگذار TRON
ترون یک پروژه بلندپروازانه است که به ایجاد یک اینترنت واقعا غیر متمرکز و زیرساخت آن اختصاص یافته است.

دارای TPS بالا
TRX به طور مداوم ۲،۰۰۰ معاملات در هر ثانیه را مدیریت می کند.، ۲۴×۷

TRX ترون: ۲۰۰۰ TPS
ETH اتریوم: ۲۵ TPS
BTC بیتکوین: ۳-۶ TPS

تاریخچه ارز دیجیتال ترون (TRON)

ارز ترون Tron در ابتدا بصورت یک توکن بر روی شبکه اتریوم در ماه سپتامبر سال 2017 میلادی شکل گرفت. مدیر جوان و پرتلاش ترون آقای ” جاستین سان (Justin Sun) نام دارد که متولد سال 1990 میلادی است و اهل کشور چین می باشد.

پس از بوجود آمدن توکن ترون بر روی شبکه اتریوم ، این ارز موفق شد در اولین برنامه دعوت برای سرمایه گذاری مبلغ ، هفتاد میلیون دلار آمریکا سرمایه جذب کند که در نوع خودش بی نظیر بود.

معماری ترون

ترون از یک معماری سه لایه در شبکه خود بهره میبرد. این سه لایه عبارتند از:

  • لایه ذخیرهسازی (Storage layer)
  • لایه هسته (Core layer)
  • لایه برنامه کاربردی (Application layer)
  • لایه ذخیره سازی ترون

پروتکل ذخیرهسازی توزیع شده ترون برای ذخیره سازی بلاک و ذخیرهسازی حالت طراحی شده است. بنابر گفته تیم ترون، نظریه دیتابیس گراف در طراحی لایه ذخیره سازی گنجانده شده است تا گوناگونی ذخیره داده به معنای واقعی امکان پذیر شود.

لایه هسته ترون

ماژول قرارداد هوشمند، ماژول مدیریت حساب و ماژول اجماع در داخل لایه هسته قرار دارند. زبان برنامه نویسی قراردادهای هوشمند ترون جاوا (Java) بوده و قرار است که زبانهای برنامه نویسی دیگر هم اضافه شوند. همچنین نوع اجماع در ترون، اثبات سهام نمایندگی شده (DPOS) است.

لایه برنامه کاربردی ترون

توسعه دهندگان میتوانند از واسطهای کاربری (اینترفیسها) برای ساخت برنامههای غیرمتمرکز و سفارشیسازی کیف پولها بهره ببرند.

نکاتی درباره معاملات بازار ترون

خرید و فروش ارز دیجیتال ترون به شرط آنکه نسبت به آن اطلاعات کافی داشته باشید، نمی تواند به عنوان یک سرمایه گذاری پرخطر برای شما باشد؛ اما با این حال باید بدانید که در هر نوعی از سرمایه گذاری ریسک وجود دارد و همیشه برخی از سرمایه گذاری ها نسبت به سایر شیوه های دیگر مطمئن تر هستند.

در حال حاضر ارز های دیجیتال زیادی برای انتخاب وجود دارد که در شرایط مختلفی به متقاضیان عرضه می شود. قبل از خرید هرگونه ارز دیجیتال بسیار مهم است که اطلاعاتی راجع به اینکه چه کسی اقدام به ایجاد چنین ارزی را نموده است داشته باشید. همچنین درباره برنامه های آینده آن ارز نیز اطلاعات جمع آوری کنید. فعلا در بین هزاران ارز دیجیتالی که در بازار وجود دارد ، ترون برنامه آینده قویتری را ترسیم کرده است.

و همچنین باید بدانید که آیا این ارز دیجیتال در صرافی های امن و باسابقه مورد معامله قرار می گیرند یا خیر و یا اینکه غربال گری آنها به درستی انجام شده است و آیا اینکه وابستگی به برند های معروف و معتبر دارند؟

پاسخ به این سوالات و توجه به آنها باعث می شود تا بتوانید با کمترین میزان ریسک وارد این تجارت شوید و بیشترین میزان سود را در این سرمایه گذاری نصیب خود کنید.

ارز دیجیتال ترون و کیف پول های آن

کیف پول Tron Wallet:
شرکت ترون کیف پول Tron Wallet را به عنوان کیف پول اصلی ارز دیجیتال TRX معرفی کرده است. این کیف پول کارآمد، منحصرا برای نگهداری ترون ساخته شده و قابلیت پشتیبانی از دیگر ارزهای دیجیتال را ندارد.

Tron Wallet در نسخه های مختلف اندروید، آی او اس، وب، افزونه کروم و دسکتاپ طراحی شده است که همگی از امنیت بالایی برخوردارند.

کیف پول Trust Wallet
تراست ولت (Trust Wallet) یک کیف موبایلی است که برای نگهداری ترون و 13 ارز دیجیتال دیگر از جمله بیت کوین و اتریوم نیز کارایی دارد. این کیف پول چند منظوره، یک انتخاب خوب برای کسانی است که قصد دارند از دارایی دیجیتال خود را در گوشی های موبایل نگهداری کنند.

کیف پول Exodus
اکسدوس Exodus یک کیف پول نرم افزاری برای نسخه دسکتاپ است که از محبوبیت و امنیت بالایی برخوردار است. این کیف پول چند منظوره برای سیستم عامل های ویندوز، لینوکس و مک طراحی شده و در حال حاضر نسخه موبایل ندارد. البته برای کاربران ایرانی دسترسی به این کیف پول با مشکل همراه شده است.

کیف پول Atomic Wallet
کیف پول اتمیک (Atomic Wallet)، یک کیف پول ایمن و کاربردی است که از سراسر دنیا دارای کاربران زیادی بوده و اطلاعات کاربر را به صورت لوکال و محلی ذخیره می کند. این کیف پول محبوب و پر طرفدار، توانایی پشتیبانی همزمان از بیش از 300 کوین مختلف را داراست که در نسخه های اندروید، آی او اس، ویندوز، مک و لینوکس عرضه شده است.

کیف پول سخت افزاری Ledger
کیف پول سخت افزاری لجر Ledger یکی از ایمن ترین و بهترین کیف پول های ارز دیجیتال است که توانایی پشتیبانی از ارز دیجیتال ترون را دارد. کیف پول های Ledger Nano X و Ledger Nano S و همچنین Ledger Blue سه نوع از کیف پول های شرکت Ledger هستند که در حال حاضر در بازار موجود است.

هدف تاسیس ترون TRON

ترون یک پروتکل غیر متمرکز در بستر بلاکچین است که هدفش ایجاد برنامه های سرگرمی تفریحی در سرتاسر دنیا می باشد. با استفاده از پروتکل TRON، کاربران قادر به انتشار، ذخیره و بازخوانی داده ها می باشند. با استفاده از فرم مستقل، آن ها می توانند نحوه توزیع داده ها را انتخاب کنند.

Tronix و TP چیست؟

(TRONIX (TRX ترونیکس پول ترون است و واحد پایه ای است که تمام حساب ها در استفاده از بلاک چین تشکیل می شود. تمام توکن های دیگر مقادیر خود را از ارزش ترون می گیرند. اگر یک کاربر TRONIX را قفل کند، می تواند TRON Power دریافت کند که اساسا یک TRON قفل شده است. TP یک نوع TRONIX است که دارای حق رای است، و حاوی امتیاز اضافی نسبت به کسانی است که TRONIX را به طور منظم نگه می دارند.

قیمت ترون

ترون (TRX) یکی از آن دسته ارزهای دیجیتالی است که سود بسیار خوبی را برای سرمایهگذاران مخصوصا سرمایهگذاران اولیه به ارمغان آورده است. در سپتامبر 2017 ترون با قیمت 0.002 دلار به صرافیها عرضه شد و در ژانویه 2018، در زمان اوجگیری شدید آلت کوینها قیمت هر واحد ترون به 0.028 دلار رسید، یعنی بیش از 10,000 درصد رشد نسبت به قیمت اولیه در کمتر از چند ماه!

پس از ژانویه 2018، قیمت ترون هم مانند دیگر ارزهای دیجیتال سیر نزولی شدیدی به خود گرفت اما با این حال هنوز در بین تمام ارزهای دیجیتال یکی از بهترین عملکردها را از نظر قیمتی دارد. امروز که در حال نگارش این خبر هستیم، قیمت هر واحد ترون 0.024 دلار است که نسبت به قیمت اولیه، رشد بیش از 1,200 درصدی را نشان میدهد.

عرضه TRX محدود است و تعداد مشخصی از آن تولید خواهد شد. تعداد کل واحدهای TRX حدود 99 میلیارد است. در حال حاضر یعنی می 2019، تعداد توکنهای در گردش ترون 66.6 میلیارد واحد تخمین زده میشود. پیشبینی میشود که تا سال 2020 تمام واحدهای ترون تولید شوند و پس از آن با یک نرخ تورم سالانه، هر سال به تعداد توکنها افزوده خواهد شد.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

علیرضا خوش اقبال

این موقعیت نیست که انسان را می‌سازد، این انسان است که موفقیت و ثروت را خلق می‌کند.. سرنوشت شما حاصل باور هایتان است ♕

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا